Son Yaz dizisi konusu nedir? Son Yaz oyuncuları

Yayınlandığı dönemde düşük reytingleri yüzünden uzun sürmeyen Son Yaz dizisi son zamanlarda oldukça popüler oldu. O dönemde izleyicisi olmayan dizinin şu aralar meraklısı çoğaldı. Peki yayınladığı yılda beklenen izlenmeyi alamayan Son Yaz dizisi konu nedir? Son Yaz’ın oyuncu kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor? Kaç bölüm ve sezondan oluşuyor? Şu anda tekrar bölümleri yayınlanıyor mu? İşte Son Yaz hakkında merak edilen soruların cevapları bu haberde…

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 16:47
Kaynak: HABER MERKEZİ
Son Yaz dizisi konusu nedir? Son Yaz oyuncuları

Son Yaz dizisi kısa süreli yayınlansa da popülerliğini koruyor. Gençlerin çoğunlukla izlediği dizi hakkında merak edilen birçok soru var. Bu haberimizde merak edilen soruları sizler için derledik.

SON YAZ KONUSU NEDİR?

Akgün, kirli bir dünyanın içinde büyüyen bir gençtir. Onun yolu beklenmedik bir zamanda idealist bir savcı olan Selim Kara ile kesişir. Akgün'ün hapishaneden olan babası Selçuk Taşkın, oğlunun savcının koruması altına alınması karşılığında Kara'nın suç örgütünü çökertecek davasında tanıklık yapacağını söyler. Tam da bu sırada ailevi sorunlarıyla boğuşan Selim, Akgün'ü Çeşme Adalet Sitesi’nde yaşayan ailesinin yanına götürmek zorunda kalır. Ancak Akgün’ün ailenin içine girmesi, herkesin hayatının değişmesine neden olur.

SON YAZ NE ZAMAN YAYINLANDI? KAÇ BÖLÜM YAYINLANDI?

Son Yaz, O3 Medya imzalı, dram ve polisiye türünde Türk yapımı bir televizyon dizisidir. İlk bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmıştır ve yönetmenliğini Burak Arlıel ve Semih Bağcı üstlenmiştir. Senaryosunu ise Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç birlikte kaleme almışlardır. Dizi, toplamda 2 sezon süren ve 16 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan 26. bölümüyle final yaparak sona ermiştir.

SON YAZ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Dizinin oyuncu kadrosu geniş. Burada dizinin önemli karakterlerini canlandıranlara yer vereceğim. Akgün Gökalp Taşkın rolünü Alperen Duymaz, Selim Kara rolünü Ali Altay, Sare Akay rolünü Birce Akalay dizide milli istihbarat teşkilatında, istihbarat uzmanı olarak canlandırmıştır. Yağmur Kara rolünü Hafsanur Sancaktutan, Selçuk Taşkın rolünü Arif Pişkin, Akgün’ün babası olarak canlandırmıştır.

SON YAZ ŞU ANDA HANGİ KANALDA NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

Disney ve youtube platformları üzerinden tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz. Şu anda aktif olarak yayınlanmayan bu dizinin tekrar bölümlerini her gün sabaha karşı 04.00 da Now ekranlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.