Sosyete Şaban konusu nedir? Sosyete Şaban oyuncuları

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından olan Kemal Sunal’ın oynadığı filmler arasında yer alan Sosyete Şaban filmi bugün seyircisi ile buluşmak için tekrardan ekranlara geliyor. Ailecek eski filmleri izleyerek, geçmişi bugün yaad edebilirsiniz. Komedi filmleri ile ünlenen Kemal Sunal’ın bu filmi dram, komedi türünde.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 16:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sosyete Şaban konusu nedir? Sosyete Şaban oyuncuları

Seyirciler Sosyete Şaban filmi konusu nedir? Sosyete Şaban filmi oyuncuları kimlerdir? Merak ediyorlar. Sizler için film hakkında merak edilenleri araştırdık. İşte sorular ve cevapları.

SOSYETE ŞABAN KONUSU NEDİR? 

"Sosyete Şaban" filmi, kendisini beğenmeyen beşik kertmesinin kalbini kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Köylü Şaban Ağa, beşik kertmesi olan Peri adındaki kadınla evlenecekleri günü hayal ederek yaşamaktadır. Ancak Peri, bu köylü adamın varlığından bile haberdar değildir.
Amerika’daki eğitimini tamamladıktan sonra ailesinin yanına dönen Peri, babasının ciddi bir maddi sıkıntı içinde olduğunu öğrenir. Babası, bu bunalımdan çıkmanın yolunun kızının zengin bir adam olan Şaban ile evlenmesinde olduğuna karar verir. Babasını bu zor durumdan kurtarmak isteyen Peri, Şaban ile evlenmeyi kabul eder. Ancak, gerekli parayı aldıktan sonra Şaban’dan kaçan Peri, şehre dönerek eski yaşantısına geri döner.
Şaban, kendisine yapılanlardan dolayı büyük bir öfke duyar ve intikam almaya karar verir. Köylü yaşamından tamamen uzaklaşarak, şehir yaşamına adapte olan Şaban, Peri’nin karşısına artık "Dilaver Bey" adıyla çıkar.

SOSYETE ŞABAN OYUNCULARI

Kemal Sunal Rolü : Saban Aga / Dilaver
Perihan Savaş Rolü : Peri
Kenan Pars
Süleyman Turan
İhsan Yüce
Sırrı Elitaş
Reha Yurdakul
Yüksel Gözen
İskender Bağcılar 
Giray Alpan 
Çetin Başaran

SOSYETE ŞABAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

"Sosyete Şaban" filmi, İstanbul'un kuzeyinde, Sarıyer ilçesi Büyükdere sırtlarında bulunan Bilezikçi Çiftliği'nde çekilmiştir.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.