Survivor'da 20 Mart Çarşamba akşamı iletişim ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor 2024 All Star'da bu akşam iletişim ödülünü kazanan takım merak edildi. İşte Survivor 2024 All Star’da iletişim ödülünü kazanan takım…

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 00:22
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor'da 20 Mart Çarşamba akşamı iletişim ödülünü hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarında yayımlanan ve büyük mücadelelere sahne olan, heyecanın dorukta ilerlediği Survivor 2024 All Star yarışmasında bu akşam da nabız çok yüksekti.

20 Mart 2024 Çarşamba akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında yine çok heyecanlı bir iletişim oyunu oynandı.

Kıyasıya mücadelenin sürdüğü ödül oyununda zaman zaman rakip takımlar arasında tartışmalar yükselse de her iki takımın da en çok istediği şey bu akşam iletişim ödülünü kazanmak ve sevdiklerinden haber almaktı. Oyunun ilk iki etabında takımlar berabere kaldıktan sonra final etabından Avatar Atakan’ın üst üste sergilediği başarılı performansları kırmızı takıma iletişim ödülünü kazandırdı.

İletişim ödülünden sonra ise Survivor’da yeni bir oyun olan ‘Hangisi’ oyunu oynandı. Bu oyunun galibine ise Acun Ilıcalı’nın Marmaris’ten çok sevdiği bir restoranın yemekleri ödül olarak verildi. Günün sonunda ‘Hangisi’ oyununu kazanarak yemek yiyen takım kırmızı takım oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.