Survivor ikinci eleme adayı belli oldu: İlk defa potaya girdi! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2024'de nefesler tutuldu, heyecan dorukta! Adrenalin dolu yarışmada finale doğru hızla ilerlerken, adada kalan yarışmacılar birbirlerine üstünlük sağlamak için mücadele ediyor. Güçlü isimler arasındaki rekabet giderek kızışıyor ve dokunulmazlık oyunları, kaderin belirlendiği kritik anlar haline geliyor. Kimin ikinci eleme adayı olacağı merak konusu. Survivor All Star 26 Mayıs 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandı? Gözler, potaya girecek isme ve ikinci eleme adayına çevrildi. Survivor kim eleme adayı oldu? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 00:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 00:55
Kaynak: HABER MERKEZİ
Survivor ikinci eleme adayı belli oldu: İlk defa potaya girdi! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor'da nefesler tutuldu! Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu 26 Mayıs Pazar akşamı adrenalin dolu anlar yaşattı. İzleyiciler, heyecanla takımlar arasındaki mücadeleyi takip ederken, kazanan takımın belirlenmesiyle birlikte ada konseyinde gerilim doruk noktasına ulaştı. Kaybeden takımın potaya göndereceği isimler merak konusu oldu. Ardından gelen pota adaylığı, yarışmacıların kaderini belirleyecek kritik bir aşamaya işaret etti. Survivor All Star 2024'de dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandı? Survivor kim eleme adayı oldu? Detaylar haberimizde…

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da mücadele heyecanı bir kez daha doruk noktasına ulaştı! Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu, adanın dengelerini değiştirecek kritik bir sınavı başlattı. Yarışmacılar, adada kalabilmek için büyük bir özveriyle mücadele ediyorlar. Dokunulmazlık oyunu, adeta gitme kalma savaşının belirleyicisi olacak. Her bir yarışmacı, en mükemmel performansını sergileyerek takımını zafere taşımanın peşinde. Kazanan takım ise hem kendini bir sonraki eleme potasından kurtaracak hem de ödülün tadını çıkaracak. Survivor’da ikini dokunulmazlık oyununda skor 11- 11’ geldi. Bayrak yarışında kazan taraf Kırımız takım oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor haftanın ilk dokunulmazlık oyunun mavi takım kaybetmişti ve Özgür’ü düelloya girmişti. Survivor’da dokunulmazlık oyununu yine Mavi takım kaybetti. Mavi takım ilk olarak Özgür’ü eleme potasına göndermişti. Mavi takım ikinci olarak düelloya Seda’yı gönderdi. Seda bu sezon ilk defa potaya girdi. Seda, “Olması gereken oldu. Merak ediyorum; düello nasıl bir yer” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.