Teşkilat yeni bölümde neler olacak? Teşkilat 110.bölüm fragmanı yayınlandı

TRT1'in favori dizisi Teşkilat'ın 110. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. Bu yeni bölümde, karakterler arasındaki gerilim ve riskli görevler seyircileri ekranlara kilitleyecek. Peki, Teşkilat yeni bölümde neler olacak?

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 12:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Teşkilat yeni bölümde neler olacak? Teşkilat 110.bölüm fragmanı yayınlandı

Teşkilat dizisi, Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat gibi önemli isimlerle dikkat çeken bir oyuncu kadrosuna ve ilgi çekici bir olay örgüsüne sahip olarak gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz Pazar günü, seyirciyi aksiyon dolu sahnelerle ekran başına kilitleyen popüler dizinin 110. bölüm tanıtımı yayınlandı. Şimdi merak edilen soru şu: Teşkilat'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer ve ekip bir anda kendilerini namlunun ucunda bulur. Karşılarındaki düşman her ne kadar kendinden emin olsa da ekip Ömer’in liderliğinde her şeye hazırlıklıdır. Korkut, en mutlu anında çok büyük bir acıyla yüz yüze kalır. Bu acı onu geri dönülmez yollara sürükler.

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Durumunun kötüleşmesine rağmen Ömer yolundan vazgeçmez. Neslihan, onu bu virüsten kurtarmak için büyük bir çaba sarf ederken Ömer bambaşka bir tehlikeyle burun buruna kalır.

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

TEŞKİLAT 109.BÖLÜM ÖZET

Çetin’in yaptığı hamle karşısında şaşkına dönen Ömer, Çetin’i yanından ayırmadan hızla bir çıkış yolu bulur. Gizem, Neslihan’ı kurtarmak için kendine merminin önüne atar. Çatışmanın ortasında kalan Neslihan iyice kapana kısılır ancak saldırganlara boyun eğmez.

Ekip zor durumlar yaşasa da birbirine destek olur. Onların en büyük destekçisi ise liderleri Ömer’dir. Ömer adım adım şirketin bir numarasına ulaşmayı amaçlar. Ancak vakti dolmak üzeredir. Kalan zamanını görevine adasa da şartlar onu zorlayacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.