TÜBİTAK personel alımı başladı! TÜBİTAK 393 personel alımı şartları neler?

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, TÜBİTAK bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 393 kısmi zamanlı proje personeli alınacak. Peki, TÜBİTAK personel alımı ne zaman başlayacak? Ayrıca, TÜBİTAK 393 personel alımı başvuru şartları neler?

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 12:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
TÜBİTAK personel alımı başladı! TÜBİTAK 393 personel alımı şartları neler?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Resmî Gazete’de yayımladığı duyuru ile 393 kısmi süreli proje personeli alımı yapacağını bildirdi. Bu ilana göre, TÜBİTAK içinde görev alacak olan 393 kısmi süreli proje personeli istihdam edilecek. Peki, TÜBİTAK personel alımı ne zaman başlayacak? TÜBİTAK 393 personel alımı şartları neler?

TÜBİTAK personel alımı

TÜBİTAK 393 PERSONEL ALIMI 

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), 393 kısmi süreli proje personeli alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda, TÜBİTAK bünyesinde görev alacak bu personelin istihdam edileceği belirtildi.

Alınacak personel, Ankara ve Kocaeli'nde bulunan çeşitli araştırma merkezlerinde görev yapacak. Bu merkezler arasında TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM), TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE), TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (UZAY), TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) ve TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) yer alıyor.

TÜBİTAK personel alımı

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

TÜBİTAK personel alımı için son başvuru tarihi: 14 Ekim

TÜBİTAK personel alımı

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

TÜBİTAK personel alımı için gerekli koşullar, diğer detaylar ve süreçler, Kurumun internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr) ve TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi'nde (kariyer.tubitak.gov.tr) yayımlanacak.

TÜBİTAK, personel alımına ilişkin gerekli şartlar, süreçler ve diğer detaylar TÜBİTAK’ın kendi internet sitesi ile TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi'nde paylaşacak. Başvuru yapacak adaylar, bu kaynaklardan güncel bilgilere ve detaylara kolaylıkla ulaşabilirler.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili İçerikler

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.