Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi?

Survivor hayatı ve Nagihan ile olan dostluğu ile her zaman dikkatleri üzerine çeken Tuğba Özay’ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 10:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında? Tuğba Özay evli mi?

Mankenlik, oyunculuk ve şarkıcılık kariyeriyle adından söz ettiren Özay'ın hayatı ve başarıları merak konusu oldu. Peki, Tuğba Özay kimdir, kaç yaşında?  Tuğba Özay evli mi? İşte detaylar...

özay

Tuğba Özay kimdir?

İstanbul doğumlu Nihal Tuğba Özay, Türkiye'nin tanınmış isimlerinden biridir. 1978 yılında dünyaya gelen Özay, mankenlik, oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinde önemli adımlar atmıştır.

Kariyerine yelkencilik ve yüzme sporlarıyla başlayan Tuğba Özay, daha sonra Fenerbahçe voleybol takımında beş yıl boyunca aktif spor hayatı sürdürmüştür. Mankenlik kariyeri ise 1994 yılında Vakko defilesi ile başlamış ve kısa sürede dikkatleri üzerine çekmiştir.

1995 yılında Türkiye güzellik yarışmalarında önemli başarılar elde eden Özay, Miss Model of Turkey ve Miss Model of the World yarışmalarında ikincilik başarısı göstermiştir. Modellik kariyerinin yanı sıra birçok televizyon dizisi ve programında rol alan Tuğba Özay, Mahsun Kırmızıgül'ün "Hemşerim" dizisi ve "Çiçek Taksi" gibi yapımlarda başarılı performans sergilemiştir.

Özay, sanat hayatında olduğu kadar sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol almıştır. 2003 yılında fitness alanında bir VCD ve DVD yayımlayan sanatçı, aynı zamanda çeşitli reklam kampanyalarında da yer almıştır.

Özay, 2008 yılında hapishane günlerini anlattığı "Bedel" adlı kitabıyla edebiyat dünyasında da kendine yer bulmuştur.

Müzik kariyerine de adım atan Tuğba Özay, 2010 yılında "Armoni" adlı albümüyle müzikseverlerin karşısına çıkmıştır. Ardından "Üç Nokta" ve "Pes Etme" adlı albümlerini piyasaya sürmüş, aynı zamanda birçok televizyon programında sunuculuk yapmıştır.

özay

Tuğba Özay kaç yaşında?

Nihal Tuğba Özay, 10 Şubat 1978 tarihinde İstanbul'da doğmuş, eski manken, oyuncu ve şarkıcıdır. Tuğba Özay 46 yaşında.

Tuğba Özay evli mi?

Özel hayatında da dikkat çeken bir isim olan Tuğba Özay, 2009 yılında İtalyan iş adamı Ludovic Fattizzo ile evlenmiş ancak 2013 yılında boşanma kararı almıştır.

Tuğba Özay'ın renkli kariyeri, sanat, spor ve sosyal sorumluluk projelerindeki başarılarıyla dikkat çekmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.