Üç Kız Kardeş 69. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Üç Kız Kardeş'in yayınlanan son bölümü, izleyicilerin ilgisini çekti. İşte Üç Kız Kardeş’in 69. Bölüm fragmanı…

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 14:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Üç Kız Kardeş 69. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, reytinglerde büyük başarı etmeye devam ediyor. Son bölümün ardından izleyiciler, yeni bölümü, heyecanla bekliyor. Üç Kız Kardeş yeni bölüm ne zaman? Üç Kız Kardeş 69. bölüm fragman yayınlandı mı?

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN 68. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

26 Aralık Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 68. bölümde Kalender Ailesi Dönüş ve Serdar için toplandığında beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalırlar. 

Kormanlar Rüçhan’ın intiharıyla sarsılır. Türkan, son anda ölümün eşiğinden Rüçhan'ı kurtarırken Somer o anlara şahit olur. Türkan, Rüçhan’ın intihar girişiminin geçmişine dayandığının farkına varır. Rüçhan'ın intiharıyla sarsılan Korman Ailesi, her geçen gün güç kaybetmeye devam eder. Özer ise tüm bunların sorumlusunun Türkan olduğunu düşünür ve öfkelenir. Somer ise annesinin neler yaşadığını anlamaya çalışır. 

Rüçhan geçmişine takılıyken ailesi ve kendisi için adımlar atmaya başlar. Kormanlar Zeytincilik yavaş yavaş kan kaybetmeye başlarken Türkan ve Somer ise güçlü kalıp yeniden aile olmak için birbirlerine söz verirler. 

Dönüş Müjgan’dan gelen bir telefon sonrası Uzay’ı ziyaret eder. Bu ziyareti Serdar öğrendiğinde hoş karşılamaz ve Dönüş’le sorun yaşarlar, Serdar sonrasında kararlılıkla Sadık’la hayırlı bir iş için konuşmaya gider. Kalender Ailesi Dönüş ve Serdar için toplandığında beklenmedik bir tehditle karşı karşıya kalırlar. Uzay, önce annesini yaralar sonra da Kalender Ailesi'nin evine baskın yapar. Türkan'ı rehin alan Uzay, ne yapacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ 69. BÖLÜM FRAGMANI

ÜÇ KIZ KARDEŞ 69. BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş’ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır. Sadık ve Nesrin’se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.