Valentin Barco kimdir, kaç yaşında?

Valentin Barco'nun kariyeri hakkında bilgi arayanlar için merak edilen detayları derledik. Peki, Valentin Barco kimdir ve kaç yaşında? Tüm ayrıntılar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 10:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
Valentin Barco kimdir, kaç yaşında?

Brighton'da forma giyen Valentin Barco hakkında merak edilenler araştırılıyor. Valentin Barco kimdir ve kaç yaşındadır? İşte 20 yaşındaki Arjantinli futbolcu hakkında detaylar...

Valentin Barco kimdir?

Valentín Barco, 23 Temmuz 2004 doğumlu olup, sol bek pozisyonunda görev yapan Arjantinli bir futbolcudur ve kariyerine Brighton & Hove Albion'da devam etmektedir. The Guardian tarafından 2021 yılında "Next Generation" listesine dahil edilmiştir.

valentin barco kimdir

Futbola Arjantin'de Club Atlético Sportivo'da başlayan Barco, ardından Boca Juniors altyapısına transfer oldu ve burada ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. Sol bek olarak görev yapmasının yanı sıra, sol kanatta da oynayabilen Barco, Ocak 2024'te 9 milyon 150 bin Euro karşılığında Brighton'a transfer edildi.

Arjantin Milli Takımı ile iki kez sahaya çıkan genç futbolcunun, Brighton ile olan sözleşmesi Haziran 2028'e kadar devam edecektir.

Valentin Barco kaç yaşında?

2004 doğumlu olan genç futbolcu Valentin Barco, 2024 yılında 20 yaşındadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.