Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kimdir? Zeynep Sever Demirel ne iş yapıyor?

Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel boşanma iddialarıyla gündemdeydi. Peki, Zeynep Sever Demirel kimdir? Zeynep Sever Demirel ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 12:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kimdir? Zeynep Sever Demirel ne iş yapıyor?

Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Sever Demirel'in boşanma iddialarıyla gündeme gelmişlerdi. Ancak çift, geçtiğimiz günlerde iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Bu durum, Zeynep Sever Demirel'in hayatının bir kez daha gündeme gelmesine ve insanların merakını uyandırmasına sebep oldu. Peki, Zeynep Sever Demirel kimdir? Zeynep Sever Demirel ne iş yapıyor? Detaylar haberimizin devamında...

Zeynep Sever Demirel kimdir?

Zeynep Kübra Sever Demirel, 9 Temmuz 1989'da Türkiye'de doğdu ve 12 yaşında ailesiyle birlikte Belçika'ya taşındı. 2009 yılında katıldığı Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilerek büyük ilgi gördü. Güzel oyunculuğuyla da tanınan Zeynep Demirel, "Seksenler" dizisinde "Amelie" karakterini canlandırdı.

Zeynep, Türkiye millî kalecisi Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010'da evlendi ve bu evlilikten sonra Türkiye'de yaşamaya başladı. Çiftin 8 Şubat 2014 tarihinde Yade adında bir kızları dünyaya geldi, daha sonra 31 Ağustos 2017 tarihinde ise Yeda adında ikinci bir kızları oldu. Son zamanlarda adı sıkça arama motorlarında geçen Zeynep Demirel, hem güzellik kariyeriyle hem de özel hayatıyla kamuoyunun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Zeynep Sever Demirel kaç yaşında?

9 Temmuz 1989 yılında dünyaya gelen Zeynep Demirel, 35 yaşındadır.

Zeynep Sever Demirel ne iş yapıyor?

2009 yılında Miss Belçika güzeli seçilen Zeynep Sever Demirel

Zeynep Sever Demirel boyu

Zeynep Demirel, Volkan Demirel ile olan evliliğiyle tanınan ve dikkat çeken bir kişilik. 1.78 cm boyunda ve 58 kilo olan Zeynep Demirel, formunu korumak için özen gösteriyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.