Yabani 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yabani dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı... İşte dizinin 5. bölüm fragmanı...

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 12:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yabani 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Salı akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanan Yabani dizisi oldukça ilgi gördü. İzleyiciler 4. Bölümü izledikten sonra arama motorlarında 5 bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Fragman, Yabani dizisinin takipçileri tarafından büyük bir merak ve heyecanla izlendi.

YABANİ DİZİSİ 4. BÖLÜMDE NE OLDU?

Yaman kaçırıldığı günlerde Rüyaların evindeki mahzende tutulduğunu hatırlamıştır. Rüya’nın dayısı İlker onu kaçırmıştır. Üstelik Soysalan ailesinden birinin isteğiyle… Yaman için bu gerçeği sindirmek hiç de kolay olmayacaktır.

YABANİ DİZİSİ 5. BÖLÜMÜNDE NE OLACAK? YABANİ DİZİSİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yaman Rüyaların evindeki yemekte İlker’i deşifre etmek üzereyken Cesur’un karanlık adamlar tarafından evden alındığı haberi gelir.

Cesur’un başına gelenlerin Alaz yüzünden olduğunu öğrenen Yaman, Alaz’ı düzenlediği çiflik evi partisinde basar. Ancak çiflik evinde yaşananlar sonunda Rüya’nın güvenini tamamen kaybedecektir.

Yaman artık Rüya’nın gözünde gerçek bir yabanidir. Bu sırada Rüya ve Yaman’ın arasında yaşanan gerginliği Alaz avantaja çevirmek ister. Ve Rüya’ya büyük bir sürprizle duygularını açmaya karar verir.

Yaman Cesur’un hayatını kurtarmak için koştururken, İlker kontrolden çıkmıştır. Ablası Şebnem’i yakalanırsa onları da ele vereceğiyle tehdit etmektedir artık. Şebnem’in bütün çabalarına rağmen İlker kaçar.

Yaman Cesur’u başındaki beladan kurtardığında artık çok geçtir. İlker ortada yoktur. Ancak onu kaçak olan İlker’e işbirlikçisi kendi eliyle götürür. Artık onu ailesinden kimin kaçırttığını biliyordur. Sıra yüzleşmektedir.

YABANİ DİZİSİNİN 5.BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bambaşka Biri 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.