Yalı Çapkını 59. bölüm fragmanı yayınlandı! 59. Bölümde ne olacak?

Star TV'nin reyting rekoru kıran dizisi Yalı Çapkını'nın 59. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 13:58
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yalı Çapkını 59. bölüm fragmanı yayınlandı! 59. Bölümde ne olacak?

Ekranların fenomen dizisi Yalı Çapkını, son bölümünün ardından yeni fragmanı için arama motorlarında yerini aldı. Son bölümde yaşananların ardından, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. İşte Yalı Çapkını 59. bölüm fragmanı…

YALI ÇAPKINI 58.BÖLÜMDE NE OLDU?

Fenalaşan Pelin apar topar hastaneye kaldırılırken, yaşananlardan Serter'i sorumlu tutan Ferit, ona çok öfkelidir. Pelin ve bebeği yaşam mücadelesi verirken, çocuğun kimden olduğunun ortaya çıkmasını isteyen Halis Ağa babalık testinin yaptırılması için talimat verir. Ferit'e destek olmak için tüm kötü bakışlara rağmen hastaneye gelen Seyran, Pelin'in hayata tutunabilmesi için elinden gelen çabayı gösterir. Hapishanede çok zor günler geçiren Orhan'ı çıkarmaya karar veren Halis, işlerin istediği gibi gitmemesiyle hayal kırıklığına uğrar ve eski bir tanıdıktan yardım istemek zorunda kalır. Pelin ve bebeği için kritik saatler sürerken, Ferit, bu zor anında Seyran'ın yanında olmasıyla güçlü kalmaya çalışır. Fakat yaşanacaklar onun için hiç kolay olmayacaktır.

YALI ÇAPKINI KONUSU

Antep'te güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarının evlendirilmesiyle başlayan olayların anlatıldığı dizi, ailenin tanımadığı bir gençle evlendirilen önemli bir Antep ailesinin kızının İstanbul'a gelini olmasıyla gelişen olaylara odaklanmaktadır.

YALI ÇAPKINI 59 .BÖLÜM FRAGMANI

Yalı Çapkını dizisinin 59. bölüm fragmanını izlemek için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz.

YALI ÇAPKINI 59. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.