Yemeksepeti kimin? Yemeksepeti hangi ülkenin?

Yemeksepeti.com, Türkiye ve Kıbrıs'ta faaliyet gösteren bir yemek sipariş platformudur. Kullanıcılar, çeşitli restoranların ve işletmelerin menülerine erişim sağlayarak uygun fiyatlarla yemek siparişi verebiliyor. Peki, Yemeksepeti kimin? Yemeksepeti hangi ülkenin?

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 13:58
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yemeksepeti kimin? Yemeksepeti hangi ülkenin?

2000 yılında kurulan ve 2009 yılında global hizmet vermeye başlayan Yemeksepeti hakkında bilgi arayışları sürüyor. Kullanıcılar, Yemeksepeti kimin? Yemeksepeti hangi ülkenin? gibi çeşitli sorularla arama yapıyor. İşte bu soruların yanıtları haberimizde...

YEMEKSEPETİ KİMİN?

Delivery Hero, Almanya'nın Berlin şehrinde merkezlenmiş, halka açık bir online yemek teslimat şirketidir. Şirket, Avrupa, Asya, Latin Amerika ve Orta Doğu'da 40'tan fazla ülkede 500.000'den fazla restoranla işbirliği yapmaktadır. Mayıs 2015'te, Türk yemek siparişi platformu Yemeksepeti.com'u 589 milyon dolara satın almıştır.

Yemeksepeti kimin

Delivery Hero, kullanıcılarına yerel restoranları bulma, mutfak türlerine göre filtreleme, menülere göz atma, yorumları okuma ve restoranların çalışma saatleriyle paket servis bilgilerini öğrenme imkanı sunar. Ödemeler, kredi kartı, PayPal veya teslimat sonrasında nakit olarak yapılabilir. Ayrıca, Delivery Hero'nun hizmetlerine mobil uygulama aracılığıyla da erişim sağlanabilir.

YEMEKSEPETİ HANGİ ÜLKENİN?

Türkiye'nin ilk çevrimiçi yemek siparişi servisi olan Yemeksepeti, 2001 yılında kuruldu. 2015 yılında, sektörün önde gelen isimlerinden Delivery Hero tarafından, o dönemin en yüksek internet değerlemesi ile satın alındı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.