1 liralık indirim için öldürülmüşlerdi: Baba ve kız son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Sultanbeyli’de iki market sahibi arasında çıkan 1 TL’lik indirim husumeti sonunda market sahibi Aytaç Ağbaba ve kızı Berivan Ağbaba'yı silahla öldürmüştü. Baba ve kız son yolculuğuna uğurlandı

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 20:55
Kaynak: İHA
1 liralık indirim için öldürülmüşlerdi: Baba ve kız son yolculuğuna uğurlandı

Sultanbeyli’de iki market sahibi arasında 1 TL’lik indirim  nedeniyle kavga çıkmıştı. Kavganın sonucunda kan akmış E.B. isimle şahış market sahibi Aytaç Ağbaba ve kızı Berivan Ağbaba’yı silahla vurarak öldürmüştü. baba ve kızı için Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii'nde cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından baba ve kızın naaşı defnedildi.

NE OLMUŞTU?

Sultanbeyli’nin Hasanpaşa Mahallesi Hisar Sokak üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, iki market arasında ekmeği 1 TL indirimli sattığı gerekçesiyle tartışma çıktı. Bir anda şiddetli bir tartışmaya dönen kavgada E.B. belindeki silahı çıkararak 52 yaşındaki Aytaç Ağbaba ve 24 yaşındaki Berivan Ağbaba'yı vurdu.  Silahla vurulan baba ve kızı hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden baba ve kızın Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze töreninde, vefat eden baba ve kızın ailesi gözyaşlarına boğularak ağıtlar yaktı. Berivan Ağbaba'nın tabutunun üzerine gelinlik konulurken, baba ve kızının naaşı Abdurrahman Gazi Mezarlığı’na defnedildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.