15’inci Gelinlik Tasarım Yarışması’nın başvuru tarihi uzatıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı 15’inci Gelinlik Tasarım Yarışması’nın son başvuru tarihi 30 Eylül’e uzatıldı

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 10:34
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
15’inci Gelinlik Tasarım Yarışması’nın başvuru tarihi uzatıldı

Avrupa’nın en büyük moda fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ortaklığında İZFAŞ tarafından 19- 22 Kasım 2024 tarihlerinde 18’inci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.  Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek 15’inci Gelinlik Tasarım Yarışması, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da sektöre yeni tasarımcılar kazandıracak.  Başvurular 13 Eylül 2024 saat 17.00’ye kadar devam edecekti. Ön eleme ise 27 Eylül’de yapılacaktı ancak yarışmanın son başvuru tarihi 30 Eylül’e uzatıldı.

KAZANANLARA ÖDÜL VERİLECEK

Yarı finalistler ilan edilip değerlendirme sonucu finale kalan tasarımcılar, tasarladıkları gelinliği sektörde uzman mentörler ile dikme fırsatı yakalayacak. Genç yetenekler, 19 Kasım’da yapılacak açılış töreni defilesinde tasarımlarını profesyonellere sunma şansı yakalarken, yarışma ödülleri de sahiplerini bulacak. Yarışmada derece alanlar, özel ödüller kazanacak. 1’inci olacak tasarımcı, 75 bin TL para ödülünün yanı sıra IF Wedding Fashion İzmir 2025’te Performans Defilesi hakkına sahip olacak. 2’nci tasarımcı 50 bin TL, 3’üncü tasarımcı ise 25 bin TL ödülün sahibi olacak. IF Wedding Fashion İzmir podyumu, geçen yılın Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi Sercan İzci’nin performans defilesini de ağırlayacak.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.