2 yaşındaki Sıla bebeği cinsel istismar eden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı!

Tekirdağ'da şiddet görerek cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebekle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 17:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
2 yaşındaki Sıla bebeği cinsel istismar eden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı!

Sabah'ta yer alan habere göre, Küçük Sıla Y.'yi darp eden 13 yaşındaki K.A.'nın ifadesine ulaşıldı.

Şüpheli ifadesinde Sıla Y.'yi babasından kıskandığı için darp ettiğini kabul etti.Babasının Sıla Y.'ye kek aldığını kendisine ise almadığını iddia eden K.A.,"Kıskandığım için darp ettim" dedi. K.A.'nın iki kardeşi ile babaannesi ile yaşadığı, annesinin kendilerini terk ettiği belirlendi.

Şiddet ve cinsel istismara uğrayan Sıla Y.'nin tedavisi, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde devam ediyor.

Sıla Bebeğin teyzesi Aslı Tatar'tan açıklama

Sıla bebeğin teyzesi Aslı Tatar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bakiye aileden sürekli babamdan ve kardeşimden şikayetçi oldu. Evde gayet güzel bakılıyordu bebekler. Bakiye’nin cezaevine girdiği süreçte teyzeleri olan Elif ve diğer kız kardeşimiz, bebeklere gayet güzel bakıyordu. Daha bu olaylar olmadan önce kız kardeşim vasi davası açmıştı. Çocukları bize alabilmek için. Hatta vasilik davası ile ilgili bildiğim kadarıyla bu ayın 19'unda mahkemesi var. Biz zaten bu olaylar olmadan önce vasilik davası açmıştık.

Tatar, "Bakiye cezaevine girdiğinde, biz uyuşturucu kullandığını öğrendiğimizde, kendisi karakola giderek, 'Ben bunu kullanıyorum ve satıyorum' diyerek biz ondan sonra Bakiye’nin çocuklara iyi bir annelik yapamayacağını, iyi bir birey olamayacağını düşünerek, vasilik davası açtı kız kardeşim.

Ancak Sanlı dediğimiz şahıs kız kardeşimi götürerek bizden kopardı. Onun yanına gittiğinden beridir son olay olana kadar bizleri arayıp ‘Beni ve Sıla’yı dövdüler. Sıla yoğun bakımda’ diyene kadar bizim bu olaylardan haberimiz olmadı."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.