Adana'da oğlunu elektrikli bisikletin arkasında koşturan kişi yakalandı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, oğlunu beline bağladığı iple elektrikli bisikletin arkasından koşturan bir kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2024 23:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2024 23:41
Kaynak: AA
Adana'da oğlunu elektrikli bisikletin arkasında koşturan kişi yakalandı

Pekmezli Mahallesi'nde, bir kişinin oğlunu beline bağladığı iple elektrikli bisikletin arkasından koşturmaya zorladığını gören vatandaşlar, olayı cep telefonlarıyla kaydetti. Sosyal medyada yayımlanan görüntüler sonrası Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, baba ve oğlunu bulmak için soruşturma başlattı. Ekipler, yabancı uyruklu olduğu belirlenen baba Mahcub H'nin ve 13 yaşındaki oğlu A.H'nin bölgedeki bir çadırda yaşadığını saptadı. Ardından ekipler, çadıra giderek Mahcub H. ve oğlu A.H.'yi buldu.

SERBEST BIRAKILDI

Şüpheli Mahcup H. gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Zanlının, çadırda arkadaşlarıyla kavga eden başka bir çocuk grubuyla karşılaşmasını engellemek amacıyla oğlunu çadıra götürmeye çalıştığı, ancak çocuğun karşı çıkması üzerine onu elektrikli bisiklete bindirip kaçmasını engellemek için belinden iple bağladığı iddia edildi. Çocuğun bisikletten inip arkasından koştuğu belirtildi. Mahcup H., savcılığın talimatıyla emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.