Ahmet Türk’ün üç yeğeni tutuklandı!

Mardin’de bir eğlence mekanında çıkan olayda bir zorla araca bindirerek darp eden 3 kişinin, Mardin Belediye Başkanı, DEM Partili Ahmet Türk’ün yeğenleri olduğu ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 18:20
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ahmet Türk’ün üç yeğeni tutuklandı!

Mardin'de 12 Eylül 2024 gecesi, saat 03.00 sularında Merlin Konağı adlı iş yerinde yaşanan olayda, S.Ö. isimli bir kişi darp edilerek zorla mekandan çıkarıldı ve bir araca bindirildi.

Olayın ardından yapılan incelemede, aracın Mardin Büyükşehir Belediyesine ait Mercedes marka 34 EK 044 plakalı makam aracı olduğu ve S.Ö.’nün araç içinde de darp edildiği belirlendi.

130 promil alkollü

Olayı gerçekleştirenlerin Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün yeğenleri olduğu ve olay esnasında alkollü oldukları belirlendi.

Zanlıların yapılan incelemesinde 130 promil alkollü oldukları ortaya çıktı. Şahıslar, S.Ö.'yü darp ettikten sonra Cevizpınarı Mahallesi yakınlarındaki anayol kenarına atarak bölgeden uzaklaştı.. S.Ö., kendi imkanlarıyla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek, darp raporu aldı.

Olayla ilgili olarak, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün yeğenleri Hüseyin Türk, Hakim Lokman Türk ve Hüseyin Reber Türk, 13 Eylül 2024 tarihinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Darp olayı, şehirde büyük yankı uyandırırken, soruşturmanın derinleştirileceği aktarıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.