AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ölümden döndü

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Genel Merkezi'nde toplantı sonrası Ankara'dan dönüş yolunda Eskişehir civarında trafik kazası geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 00:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 00:48
Kaynak: İHA
AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir ölümden döndü

 Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde istişare toplantılarına katılan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, 10 ANA 560 plakalı özel aracı ile Eskişehir'de trafik kazası geçirdi.

Başkan Aydemir 112 Sağlık ekiplerince yaralı olarak Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

MEHEMT AYDEMİR KİMDİR?

29 Ekim 1985 doğumlu Mehmet Aydemir, Balıkesir'in Altıeylül ilçesine bağlı Orhanlı Mahallesi'nden gelmektedir. Eğitim Cihazları, deney setleri ve savunma sanayisinde üretim yapan bir iş insanıdır ve Argeline Teknik Eğitim Cihazları firmasının kurucu CEO’sudur.

İlköğretimine 1992 yılında Soma'da başlayan Aydemir, ön lisans eğitimini 2006 yılında Düzce Meslek Yüksekokulu İklimlendirme ve Soğutma Bölümü'nde tamamlamıştır. 2016 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuş ve şu anda Isparta Üniversitesi Enerji Mühendisliği Yüksek Lisans Programı ile Ahmet Yesevi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programı'na eş zamanlı olarak devam etmektedir.

2015 yılında, Balıkesir nüfusunun yüzde 10'unu oluşturan Çerkesleri bir araya getirmek amacıyla Orhanlı Çerkes Kültür Derneği'ni kurmuş ve başkanlığını yapmıştır.

Siyasi kariyerine 2014 yılında AK Parti ile başlamış, 2020 yılında AK Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır. 10 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşen 7. AK Parti Olağan Kongresi’nde yeniden İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Teşkilat Başkanlığı'na bağlı İlçe Koordinatörlükleri görevlerini yürütmüş ve 2023 seçimlerinde AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı olarak 6. sıradan aday gösterilmiştir. Aynı yıl AK Parti İl Başkanlığı görevine atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.