Bakan Tunç'tan Narin Güran açıklaması: Adalet önünde hesap verecekler

Bakan Tunç, Narin Güran cinayetine ilişkin medya organlarına gizlilik uyarısında bulunurken,  "Narin evladımızı canice katledenler, adalet önüne çıkarılacak ve hesap vermeleri sağlanacaktır." Dedi

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 17:57
Kaynak: AA
Bakan Tunç'tan Narin Güran açıklaması: Adalet önünde hesap verecekler

Adalet Bakanı Yılma Tunç, sosyal medya üzerinden Narin Güran cinayetine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Tunç Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Soruşturma kapsamında gözaltında bulunan şüphelilerin ifade alma işlemlerinin sürdüğünü hatırlatan BakanTunç, Güran'ın ölümüne sebep olan ya da olanların bulunması için çalışmaların dikkat ve hassasiyetle ilerlediğini söyledi.

Dezenformasyon içeren ifadelere dikkat

Soruşma evresindeki işlemlerin gizli olduğu belirten Bakan Tunç paylaşımın şu ifadelere yer verdi;

"Kamuoyunun haber alma hakkı kapsamında soruşturma süreciyle ilgili bilgiler, CMK'nin 157. maddesi de dikkate alınarak resmi makamlarımızca açık ve şeffaf biçimde paylaşılmaya devam edilecektir. Bazı basın yayın organları ve sosyal medya platformlarında soruşturmanın gizliliğine zarar verecek dezenformasyon içeren ifadelere yer verildiği görülmektedir. Soruşturmanın etkin bir şekilde yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması bakımından herkesin hassas davranması gerekmektedir. Kimsenin şüphesi olmasın, Narin evladımızı canice katledenler, adalet önüne çıkarılacak ve hesap vermeleri sağlanacaktır."

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.