Bakan Yerlikaya duyurdu: Mercek-25 operasyonunda 2 bin 738 silah ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımda, silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik düzenlenen "Mercek-25" operasyonlarında 2 bin 738 silah ele geçirildiğini aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 09:09
Kaynak: AA
Bakan Yerlikaya duyurdu: Mercek-25 operasyonunda 2 bin 738 silah ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, 81 ilde jandarma komutanlıkları ve il emniyet müdürlüklerince silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik operasyon gerçekleştirildiğini aktardı.

Operasyonlar kapsamında evlerde, iş yerlerinde, halka açık alanlarda ve yol aramalarında ruhsatsız 2 bin 738 silah ele geçirildiğini belirten Yerlikaya, 2 bin 459 şüpheli hakkında işlem yapıldığı ifade etti.

Yerlikaya, "Ruhsatsız silah temin edenleri bir bir yakalayıp adalete teslim etmeye devam edeceğiz. Sizlerin dua ve desteğiyle, kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını isteyen suç odaklarıyla mücadelemiz aralıksız sürecek.️" şeklinde konuşurken, operasyonları koordine eden valiler, kaymakamlar ve operasyonları gerçekleştiren jandarma ile emniyet güçlerini tebrik etti.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.