Bayraklı’da Basamak Kursları başlıyor

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Basamak Kursları, 20 farklı branşta eğitim vermek için katılımcılarına kapılarını açıyor

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 10:57
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Bayraklı’da Basamak Kursları başlıyor

İzmir Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Basamak Kursları, yeni dönem eğitim programıyla katılımcılarına kapılarını açıyor. Farklı yaş gruplarına hitap edecek olan bu ücretsiz kurslar, sanat, spor, el sanatları, kişisel gelişim ve daha birçok alanda toplamda 20 farklı branşta eğitim imkânı sunacak. Halkın ilgi alanlarına ve ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan bu kurslar, katılımcıların yeteneklerini geliştirmeleri ve yeni beceriler kazanmaları için fırsat olacak. Kurs başvuruları Bayraklı Belediyesi Kültür Merkezi’nde en son 4 Ekim Cuma günü yapılabilecek.

KATILIMCILAR 20 FARKLI BRANŞTA EĞİTİM ALACAK

Katılımcıların yeteneklerini ve kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak bu kurslarda; Piyano, keman, bağlama, matematik, çocuklar ve yetişkinler için ayrı gruplarda görsel sanatlar, İngilizce, astronomi ve uzay bilimleri, drama, çocuklar ve yetişkinler için ayrı gruplar halinde halk oyunları, satranç, çocuk tiyatrosu, gençlik tiyatrosu, TSM korosu, THM korosu, arkeoloji, Türkçe, gitar, ödev saati, gençlik korosu ve çocuk korosu eğitimi verilecek.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.