Bir daha hiçbir kadının ölümü ile ilgili şüphe oluşmasın diye mücadelemiz sürecek!

15 yıl önce Karabulut cinayeti ile kurulan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, bugün nice Münevver’ler için mücadeleye devam ederken, şüpheli kadın ölümlerine dikkat çekildi

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 15:04
Muhabir: SULTAN GÜMÜŞ KAYA
Bir daha hiçbir kadının ölümü ile ilgili şüphe oluşmasın diye mücadelemiz sürecek!

Münevver Karabulut cinayetinin üzerinden 15 yıl geçti ancak tartışmalar hala sürüyor. ‘Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı?’ sorusu gündemdeki yerini korumaya devam ederken Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Garipoğlu'nun mezarının açılıp fethi kabir işleminin yapılmasına karar verdiğini duyurdu.

Söz konusu gelişmenin ardından Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu X üzerinden bir paylaşım yaptı. 15 yıl önce Karabulut cinayeti ile kurulan platform, bugün nice Münevver’ler için mücadeleye devam ederken, şüpheli kadın ölümlerine dikkat çekildi. 

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Platformun yaptığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

“15 yıl önce onun davasıyla mücadelemize başladık, bugün nice Münevver'ler için devam ediyoruz. Eğer ailesinin aklında fail Cem Garipoğlu'nun akıbetine ilişkin şüphe varsa bunun nedeni, yetkililerin görevlerini defalarca ihmal etmesidir. Mezarın açılıp DNA eşleşmesi yapılması şüphelerin sonuçlanması için ilk adım olacak. Bir daha hiçbir kadının ölümü ile ilgili şüphe oluşmasın diye mücadelemiz sürecek.”

Kaynak: SULTAN GÜMÜŞ KAYA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.