TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bolu'da feci kaza: 4 araç çarpıştı, 2 kişi hayatını kaybetti

Bolu’da D-100 kara yolunda 4 aracın karıştığı korkunç kazada, 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan biri ortadan ikiye bölündü

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:06
Kaynak: İHA
Bolu'da feci kaza: 4 araç çarpıştı, 2 kişi hayatını kaybetti

Kaza, D-100 kara yolunun İstanbul istikametinde, Sanayi Yan Yol Kavşağı'nda meydana geldi. İstanbul yönünde ilerleyen İbrahim Ö. yönetimindeki 34 F 8204 plakalı BMW marka otomobil, kavşaktan karşıya geçmek isteyen Engin Gökdemir (60) yönetimindeki 81 ACR 439 plakalı Tofaş marka otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Tofaş marka otomobil ortadan ikiye bölündü. Tofaş'ın hemen arkasından gelen ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 34 LU 9313 plakalı otomobil ile Yılmaz A. idaresindeki 81 DM 596 plakalı araç da kazaya karıştı.

KAZA YERİNDE CAN PAZARI

Kaza ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İkiye bölünen Tofaş otomobilden yola savrulan Engin Gökdemir olay yerinde hayatını kaybederken, Sabri Gökdemir ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Ünal K., İbrahim Ö. ve Özay Ö. hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından D-100 kara yolunun her iki istikameti de trafiğe kapatıldı. Cumhuriyet Savcısı tarafından Engin Gökdemir'in cansız bedeni incelendikten sonra hastane morguna kaldırıldı.

Kazanın meydana geldiği anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kazanın şiddeti ve araçların durumu net bir şekilde görülebiliyor. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.