Bomba ihbarı Erzurum’a indirmişti: 234 yolcu Almanya’ya hareket etti

Hindistan – Almanya seferini yapan uçak bomba ihbarı nedeniyle ErzurumA acil iniş yapmıştı. Hindistan’tan ikinci uçakla 234 yolcu Almanya’ya hareket etti

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 18:24
Kaynak: İHA
Bomba ihbarı Erzurum’a indirmişti: 234 yolcu Almanya’ya hareket etti

Bomba ihbarı nedeniyle Erzurum'a acil iniş yapan Mumbai-Frankfurt seferini yapan uçağın 234 yolcusu, Hindistan'dan gelen ikinci uçakla Almanya'ya uçtu. Yolcuların bekleyişi sona erdi, mutlu bir şekilde Frankfurt'a hareket ettiler.

234 yolcu ve 13 mürettebat Erzurum’a acil iniş yaptı

6 Eylül’de saat 16:30’da  Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapan 234 yolcu ve 13 mürettebat yoğun güvenlik önlemleriyle tahliye edildi ve güvenli alana yerleştirildi. Bomba arama ekipleri deverye girdi. Hem uçağın içerisinde hem de yolcuların valizlerinde aram ekipler aynı zamanda arama köpeği de kullandı.

24 saat sonra Almanya için yola çıktılar

24 saattir bekleyen yolcular Hindistan ikinci uçağun gelmesiyle Almanya için tekrar yola koyuldu. Bugün saat 16.30 sıralarında Erzurum Havalimanı'na inen uçakta gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından yolcular gruplar halinde uçağa alındı. Uçakta bulunan 234 yolcu Erzurum'dan Almanya'nın Frankfurt şehrine saat 17.40'da hareket etti.

Bomba ihbarı yapılan ve dün gece yarısına kadar uzman ekiplerin arama yaptığı diğer uçağın ise ilerleyen saatlerde Erzurum Havalimanı'ndan ayrılacağı belirtildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.