Bursa’da feci kaza: Kayganlaşan yolda birbirlerini girdiler! Ölü ve yaralılar var

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda iki araç çarpış. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 21:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 21:13
Kaynak: İHA
Bursa’da feci kaza: Kayganlaşan yolda birbirlerini girdiler! Ölü ve yaralılar var

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı

Kaza, İnegöl-Yenişehir yolu üzerinde, Boğazköy Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. İnegöl'den Yenişehir istikametine seyir halinde olan Rutkay G. (24) idaresindeki 16 JLJ 60 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Emrah A. (26) idaresindeki 16 F 2728 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da hurdaya döndü.

Kazada sürücüler ile Zeynep Gökçelik (21) ve 4 yaşındaki Sıraç D. ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve İtfaiye arama kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak Zeynep Gökçelik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan 4 yaşındaki Sıraç D. ise Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ayrıca, Emrah A.'nın da durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazansın ardından hastaneye gelen yaralıların yakınları, yaralıları görmek için müdahale alanına girmeye çalıştıkları sırada polis ekipleri müdahale etti. Taşkınlık çıkartan aileler, zorlukla dışarıya çıkarıldı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.