Bursa’da Kangal köpeği saldırısı: Tarlasını sulamaya giderken ölümden döndü

Bursa’da tarlaya sulamaya giden Kutbeddin Güneş, tasmalı Kangal köpeğinin saldırısına uğrayarak ağır yaralandı. Güneş’in vücudunda 100’den fazla dikiş atıldı

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 12:14
Kaynak: İHA
Bursa’da Kangal köpeği saldırısı: Tarlasını sulamaya giderken ölümden döndü

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, 54 yaşındaki emekli Kutbeddin Güneş, tarlasını sulamak için yola çıktığında tasmalı bir Kangal köpeğinin saldırısına uğradı. Köpek, Güneş’i yere yatırarak başını, boynunu, kulaklarını, ayaklarını ve parmaklarını ısırdı. Yaralı Güneş, çevredeki bir araç tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kangal köpeği saldırısı sonrası 100’den fazla dikiş atıldı

O sırada yoldan geçen bir vatandaş, köpeğin üzerine aracı sürerek Güneş’i köpekten kurtardı. Güneş, 112 ambulansıyla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Güneş’e, başında, boynunda, bacağında ve yüzünde ciddi yaralar oluştuğu için 100’den fazla dikiş atıldı.

Olayı “tesadüfen hayatta kaldım” sözleriyle anlatan Güneş, köpeğin sahibinden şikayetçi olduğunu belirtti. Köpeğin sahibinden davacı olduğunu vurgulayan Güneş, yetkililerden yardım istedi.

Kutbeddin Güneş’in kardeşi Cemil Güneş, yaşananları anlatırken, köpeğin Güneş’in yüzünü ve ayaklarını ciddi şekilde ısırdığını belirtti. Olay yerinde başıboş köpeklerin bulunduğunu söyleyen Cemil Güneş, yetkililerden önlem alınmasını talep etti. Ayrıca, olay anında köpeği ve sahibini bulamayan polis soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.