TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir Belediyesi’nden Harmandalı bölgesinde çıkan yangınla ilgili bilgilendirme

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Harmandalı Düzenli Katı Atık Depolama Alanı'na yakın bölgede çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 19:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 19:31
Kaynak: HABER MERKEZİ
Büyükşehir Belediyesi’nden Harmandalı bölgesinde çıkan yangınla ilgili bilgilendirme

Harmandalı Düzenli Katı Atık Depolama Alanı'nda yangın çıktığı yönündeki iddialara ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bir açıklama yapıldı. Açıklamada yangının tesis sınırları dışında otluk alanda henüz belirlenmeyen bir nedenden dolayı çıktığı belirtildi. Depolama alanına da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Harmandalı Düzenli Katı Atık Depolama Alanı'na yakın bölgede çıkan yangınla ilgili açıklama yaptı. Yangının tesiste çıktığı yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Bugün 16.00 itibariyle Çiğli Cumhuriyet Mahallesi'nde kuru alanda henüz belirlenemeyen nedenden dolayı başlayan yangın rüzgârın da etkisiyle otluk ve makilik alana ardından da Harmandalı Katı Atık Depolama Alanı'na sıçramıştır. İzmir İtfaiyesi ve Orman İtfaiyesi'nin hızlı müdahalesi ile yangın kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir.  Tesiste insan ve çevre sağlığına zarar verecek herhangi bir olumsuz durum yaşanmamış, saha yangından zarar görmemiştir.” 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.