ÇAYKUR'da yeni sistem geliyor!

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 7 Eylül Cumartesi gününden itibaren yaş çay alımlarında randevulu sisteme geçileceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 00:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
ÇAYKUR'da yeni sistem geliyor!

ÇAYKUR'un yaptığı yazılı açıklamada, üçüncü sürgün yaş çay alımlarının 15 Ağustos'ta başladığı ve alımların kapasite sınırlarını aşarak devam ettiği belirtildi.

Bu süreçte, üretim, personel ve donanım olanaklarının en üst düzeye çıkarıldığı vurgulandı.

7 EYLÜL

Açıklamada, "Değerli üreticilerimizin alın teri olan ürünlerin alınıp işlenmesi için yoğun çaba gösteriyoruz. Geldiğimiz noktada, 7 Eylül Cumartesi gününden itibaren randevulu alım sistemine geçilecektir. Tüm yaş çay fabrikalarımız bu yönde hazırladıkları planlamaları sizlerle paylaşacaktır." ifadeleri kullanıldı.

2024 yılı yaş çay döneminin son günlerine yaklaşıldığı hatırlatılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Üreticilerimizin ürünleri ve karşılığı olan değerler, ÇAYKUR'un garantisi altındadır. Çayımızın en uygun bekleyeceği yerin bahçe olduğunu biliyoruz ve yoğunluk yaratmamak için kurumumuzca açıklanacak programlara uyulması gerektiğini tekrar vurguluyoruz. Bu süreci iş birliği içinde ve zarar görmeden atlatabileceğimizi belirtiyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.