Çeşme’de yol çalışmaları hız kesmeden devam diyor

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak yol ve altyapı çalışmalarına dair bilgilendirmede bulundu

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 10:55
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
Çeşme’de yol çalışmaları hız kesmeden devam diyor

İzmir Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ilçede devam eden yol ve altyapı çalışmalarına dair bilgilendirmelerde bulunarak, sosyal medya hesabından detaylı bir paylaşım yaptı. Çeşme genelinde sürdürülen projelerin, bölgenin altyapısını güçlendirmek ve yolları daha güvenli hale getirmek amacıyla aralıksız devam ettiğini belirten Denizli, belediye ekiplerinin İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile koordineli bir şekilde çalıştığını ifade etti. Başkan Denizli, özellikle Çeşme'nin farklı mahallelerinde yürütülen asfalt, beton dökme ve sathi kaplama çalışmalarının bölgedeki yaşam kalitesine olumlu katkılar sunduğunu ve bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçenin daha modern ve düzenli bir hale geleceğini dile getirdi. Denizli, “Hep birlikte daha güçlü bir Çeşme için çalışmaya devam ediyoruz” mesajıyla da projelere olan kararlılığını bir kez daha vurguladı.

GÜÇLÜ ÇEŞME İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Çeşmede ’deki çalışmalarla ilgili bilgi veren Denizli, “Fen İşleri Müdürlüğümüz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığımız ile koordineli olarak yürütülen altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz.  Şifne Mahallesi 6000 sokak asfalt yama çalışmaları, Ovacık Mahallesi Kızkapanı mevkii beton dökme işlemleri, 16 Eylül Mahallesi Ayasaranda mevkii 3400 sokak asfalt kaplama çalışmaları, Ovacık Mahallesi 7400 sokak sathi kaplama işlemleri son hız devam ediyor.  Hep birlikte daha güçlü bir Çeşme için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.