CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kızı mezun oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kızı İpek Özel'in Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezuniyet törenine katıldı. Özel, kızının bu önemli gününde onun yanında yer aldı ve mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 11:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kızı mezun oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kızı İpek Özel, Bahçeşehir Üniversitesi'nden mezun oldu. İstanbul'da gerçekleştirilen mezuniyet törenine katılan Özgür Özel ve eşi Didem Özel'e, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da eşlik etti. Bahçeşehir Üniversitesi'nin 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni, bu yıl Ülker Sports Arena'da düzenlendi. 24. dönem mezunlarını veren üniversiteden, dokuz fakülte, iki yüksekokul, bir enstitü ve konservatuar bölümünden mezun olan 6 bin öğrenci, kep atma gururunu yaşadı.

Özgür Özel'in kızı

İpek Özel mezun oldu

Özel, sosyal medya hesabından kızının mezuniyet törenine ait fotoğraflar paylaşarak mutluluğunu dile getirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in kızı İpek Özel'in üniversiteden mezun olması, aile için gurur verici bir anlam taşıdı. Tören sırasında Özgür Özel de programa katılarak kızının bu önemli gününde yanında yer aldı. Salon çıkışında kızına çiçek verip, aile büyükleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Özel, bu anları sosyal medyada da paylaştı.

Özgür Özel'in kızı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.