Coca Cola adını mı değiştirdi? Coca Cola neden adını değiştirdi?

Dünyaca ünlü içecek markası Coca Cola’nın ismini değiştirdiği iddia ediliyor. Peki, Coca Cola adını mı değiştirdi? Coca Cola neden adını değiştirdi?

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 11:42
Kaynak: HABER MERKEZİ
Coca Cola adını mı değiştirdi? Coca Cola neden adını değiştirdi?

ABD kökenli içecek devi Coca Cola'nın, Ürdün'deki ürünlerinde isim değiştirdiği gündeme geldi. Şişe  üzerinde ise "Made in Jordan" yani Ürdün'de üretildiğini gösteren ibare dikkat çekti. İçeçek devinden resmi bir açıklamanın yapılıp yapılmadığı ise merak konusu oldu. Peki, Coca Cola adını mı değiştirdi? Coca Cola neden adını değiştirdi?

Coca Cola adını mı değiştirdi

Coca Cola adını mı değiştirdi?

Sosyal medyada bir kullanıcı, hesabından paylaştığı bir fotoğrafla aldığı içeceğin normalde Coca Cola markasına ait olduğunu belirtti. Kullanıcının öne sürdüğü iddiaya göre, Coca Cola isim değişikliği yapmış ve artık ‘Crush’ adı altında satışa sunuluyor. Yaptığı paylaşımda, elinde tuttuğu Crush markalı içeceğin gerçekte Coca Cola olduğuna dikkat çekti.

Coca Cola adını mı değiştirdi

Coca Cola neden adını değiştirdi?

Coca Cola tarafından konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle, firmanın ismini değiştirip değiştirmediği şu an için netlik kazanmamış durumda.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.