Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye sert sözler:Bu filmi bir daha çekemeyeceksiniz!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu haftalık grup toplantısında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 11:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye sert sözler:Bu filmi bir daha çekemeyeceksiniz!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu haftalık grup toplantısında konuşuyor. Dervişoğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sert sözlerle yüklendi.

Dervişoğlu'nun konuşmasının satır başları  şu şekilde;

"2011’de 'Çözüm' adı altında başlayan ihanet süreci, 2015’te 'Rafa Kaldırdık' sözü ile uyutuldu, 2017’de İYİ Parti kuruldu, 2018'de rahatsız olanlar Cumhur İttifakını oluşturdu, Ardından Hüda-Par ile genişleyen Cumhur İttifakı, şimdi DEM ile el sıkışıyor. Bunun adı kapsayıcılık değil. Toplumun farklı kesimlerini kendi siyasi emellerine alet etme çabasıdır. 

Gölge oyunları

Rafa kaldırılan ihanet sürecinin yürürlüğe konulmasıdır. Milletçe biz bu filmi seyrettik. Senaryo-yönetmen-yapımcı hepsi aynı, Sadece oyunculara yenileri eklenmiş bir devam filmi. Her adımınızı biliyor ve yakından takip ediyorum. Ben Müsavat Dervişoğlu, gücümü bu Büyük Milletin mensubiyetinden alıyorum. Yetkiyi de Türkiye Cumhuriyeti Devleti yurttaşlığımdan… Bu filmi bir daha çekemeyeceksiniz. Bu millete de bir daha seyrettiremeyeceksiniz. Gölge oyunları oynayarak ve sonra da pardon diyerek gerçek niyetlerinizi gizleyemezsiniz"

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.