Dilan Polat ve Sıla Doğu nöbetçi hakimliğe sevk edildi!

Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu hakkında, düzenlenen bir eğlencede birbirleriyle öpüşmeleri gerekçesiyle "Hayasızca hareket" suçundan gözaltına alınmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 18:08
Kaynak: İHA
Dilan Polat ve Sıla Doğu nöbetçi hakimliğe sevk edildi!

'Kara para aklama' ve 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma' suçlamalarından tahliye edilen Dilan Polat, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte verdiği partide tahliyesini kutlamıştı

Gece boyunca şarkılar söyleyip dans eden Polat'ın partisinde, kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşmüştü. O görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu ve birçok kişi tepki göstermişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun bu hareketi üzerine harekete geçti.

Dilan Polat ve Sıla Doğu haklarında eğlence mekânında öpüşmeleriyle ilgili  “Hayasızca Hareketler” suçundan dolayı re’sen soruşturma başlatıldı. 

Bir süre önce kara para aklama suçlamasıyla yargılandıkları davadan tahliye edilen Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun gözaltına alındı. Dilan Polat ve Sıla Doğu'nun müracaat bürosundaki görevli savcıya ifade vermek üzere Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildiği öğrenildi. Engin Polat'ın ise destek için avukatıyla adliyeye geldi.

İMZA ATMA VE ADLİ KONTROL TALEBİYLE SEVK EDİLDİ

İstanbul'da bir eğlence mekanındaki hareketleri nedeniyle haklarında 'hayasızca hareketler' suçundan re'sen başlatılan soruşturma çerçevesinde adliyeye sevk edilen Dilan Polat ve Sıla Doğu, 'imza atma' şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.