Dilruba: Kimseye özür borcum yok!

Dilruba Kayserilioğlu, Fatih Portakal’ın YouTube programına katılarak kendisine yönelik özür taleplerine sert bir yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 18:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Dilruba: Kimseye özür borcum yok!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kayserilioğlu'nun sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanmasının ardından, ifade özgürlüğünü savunmuş ve Kayserilioğlu adına özür dilemişti.

Ancak Kayserilioğlu, özür dileme konusunda net bir duruş sergiledi ve özür dilemeyeceğini açıkladı.

Kayserilioğlu, ifadelerinin yalnızca AK Parti taraftarları tarafından üstlenildiğini belirterek, "Eğer bu sözlerimden alınanlar varsa, bu onların problemidir" dedi. "Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Ya bir papatya çayı içsinler ya da günlüklerine yazsınlar" diyerek açıklamalarını daha da keskinleştirdi. Ayrıca, kimseye özür borcu olmadığını vurguladı.

Özel'den Diruba açıklaması 

Özel şöyle konuştu: 

"Biz işimize bakıyoruz. Tayyip Bey kavgaya bakıyor. Yok efendim Dilruba yanına oturdu. Tayyip Bey, o zaman Kadir Mısırlıoğlu'nun ifadeleri için bir özür dilesin bakalım. Yanına gitmekle yan yana oturmakla, yanına varmakla bu ifadelerin hepsi sahipleniliyorsa, hadi bakalım Tayyip Bey. Yok efendim Gezi. Gezi'den bir özür dilenecekse Vera babasız okula başladı. Vera'dan özür dilemek lazım Tayyip Bey. Bu konuda Tayyip Erdoğan'a bir kelime daha laf söylemeyeceğim. Biz üzerimize düşeni yaptık. Vatandaş kavga isteyen sizi de görüyor, gerginlik yaratan sizi de görüyor. Ben kavga etmem vatandaşın derdiyle dertlenirim" 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.