Diyarbakır’da rüşvet skandalı: AK Partili eski Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tutuklandı

Diyarbakır'da rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahkemece tutuklandı. Beyoğlu, adliyeye teslim oldu

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 14:46
Kaynak: HABER MERKEZİ
Diyarbakır’da rüşvet skandalı: AK Partili eski Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu tutuklandı

Diyarbakır'da rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski AKP'li Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahkemece tutuklandı. Geçen yıl adli kontrolle serbest bırakılan Beyoğlu, davanın ikinci duruşmasında tutuklama kararı çıkarılmasının ardından adliyeye giderek KOM polislerine teslim oldu.

Hüseyin Beyoğlu kimdir?

Hüseyin Beyoğlu, 1964 yılında Lice'de dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimini Lice'de tamamladıktan sonra 1998 yılında Anadolu Üniversitesi'nden mezun oldu. AK Parti'nin kuruluşundan bu yana aktif bir üyesi olan Beyoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı'nda İmam Hatip ve müfettiş olarak görev yaparak emekli oldu. Siyasi kariyerine AK Parti Kayapınar İlçe Başkan Yardımcılığı ile başlayan Beyoğlu, ardından İl Başkan Yardımcılığı ve Bağlar İlçe Başkanlığı görevlerini üstlendi. Özel eğitim sektöründe de yönetim kurulu başkanlığı yapan Hüseyin Beyoğlu, evli ve 7 çocuk babasıdır. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Diyarbakır Bağlar Belediye Başkan adayı olarak öne çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.