Dr. Bülent Cihantimur kimdir, kaç yaşında? Bülent Cihantimur eşi ve çocuğu kim?

Op. Dr. Bülent Cihantimur'un yaşamıyla ilgili büyük bir etki bırakan dönemi merak edenler için, haberlerle birlikte Bülent Cihantimur'un kim olduğu merak ediliyor. Dr. Bülent Cihantimur eşi ve çocuğu hakkında da bilgiler merak konusu. Peki, Dr. Bülent Cihantimur kimdir, kaç yaşında?

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 14:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Dr. Bülent Cihantimur kimdir, kaç yaşında? Bülent Cihantimur eşi ve çocuğu kim?

'Doctor B.' olarak tanınan Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur'un gündemdeki haberlerinden kim olduğu araştırılıyor. Merak edilen sorular arasında, Bülent Cihantimur'un kim olduğu, yaşının kaç olduğu, nereli olduğu gibi bilgiler bulunuyor. Dr. Bülent Cihantimur kimdir, kaç yaşında? Bülent Cihantimur eşi ve çocuğu kim? İşte detaylar…

BÜLENT CİHANTİMUR KİMDİR?

Op. Dr. Bülent Cihantimur, asıl olarak 1970 yılında Kars'ta doğmuştur ve eğitimini İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. Plastik Cerrahi alanında uzmanlık eğitimini ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde almış ve Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı olmuştur.

Kariyerine İngiltere St. Lawrance Hospital'da çalışarak başlayan Dr. Bülent Cihantimur, daha sonra 1999 yılında Estetik International'ı kurarak Estetik International Sağlık Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmıştır.

Op. Dr. Bülent Cihantimur'un plastik cerrahi alanında birçok makalesi ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmıştır. Ayrıca, estetik ve kozmetik cerrahi alanındaki çalışmalarına ek olarak, Bursa'da çeşitli sanat ve magazin dergilerinde köşe yazarlığı yapmıştır. Bursa Tabib Odası, Estetik Plastik Cerrahi Derneği ve Türk Kalp Vakfı gibi önemli derneklerde üyeliği bulunmaktadır.

2018 yılında Fashion TV tarafından yılın en başarılı estetik cerrahi uzmanı ödülüne layık görülen Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, uzun yıllardır sektördeki başarılarıyla dikkat çekmektedir.

BÜLENT CİHANTİMUR EŞİ VE ÇOCUĞU KİM?

Bülent Cihantimur, Eylem Tok ile hayatını birleştirdi ve bu birlikteliklerinden Timur Cihantimur adında bir oğulları oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.