E- İhracat Yolu İzmir Etkinliği 2024 kapılarını açıyor

Global pazarlara açılmak ve e- ihracat potansiyelini artırmak isteyenler için E- İhracat Yolu İzmir Etkinliği 2024, İzmir Mimarlar Odası’nda katılımcılarla buluşacak

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 12:18
Muhabir: MERVE AĞRIÇ
E- İhracat Yolu İzmir Etkinliği 2024 kapılarını açıyor

İzmir Mimarlar Odası’nda global pazarlara açılmak ve e- ihracat potansiyelini artırmak isteyenler için E- İhracat Yolu İzmir Etkinliği 2024 ‘Para birimimizi dolar yapmaya geliyoruz’ sloganıyla kapılarını açıyor. 3 Ekim Perşembe günü saat 12.30- 17.00 arasında gerçekleşecek olan bu etkinlik, işini büyütmek ve e- ihracatta başarıyı yakalamak isteyenler için büyük bir fırsat olacak. Ücretsiz olan bu etkinliğe herkes katılabilecek.

ETKİNLİKTE KONUŞMACILAR BİLGİLERİNİ KATILIMCILARLA PAYLAŞACAK

E- ihracatta potansiyelin artırılmasını hedefleyen bu etkinlikte konuşmacılar, tecrübelerini, e- ihracatta yapılması gerekenleri ya da yapılabilecekleri katılımcılara aktararak bilgilerini paylaşacak. Gerçekleşecek olan etkinlikte Candan İnan, Umut Akgül, İsa Korkmaz, Deniz Demir ve Kerem Başali tecrübelerini katılımcılara aktaracak. Bu etkinlikle beraber İzmir’de e- ihracat ile ilgilenenler potansiyelini artırarak, iş hacmini büyütebilecek.

E- İHRACAT NEDİR?

E-ihracat, yurt dışına herhangi bir ürün ya da hizmet satışını ifade eden ihracat modeli olarak tanımlanıyor. E- ticaret yolu ile satılan ürün ya da hizmetlerin, mikro ihracat kuralları çerçevesinde, E-Ticaret Gümrük Beyannamesi ile yurt dışındaki alıcılara gönderilmesi olarak adlandırılıyor. E- ihracat yolu ile satıcılar, ürünlerini taşıyıcı firmalar veya kargo ile müşterisine iletebiliyor. Bu sayede firmalar farklı ülkelere açılarak ürünlerini tanıtabiliyor ve yurt dışına satış yapabiliyor.

Kaynak: MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.