Engin Polat'ın tahliye kararından sonra sosyal medya ayağa kalktı!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan yargılanan Dilan ve Engin Polat davasında mahkeme Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün için tahliye kararı verdi.  Tahliye kararı sonrası sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 17:00
Kaynak: HABER MERKEZİ
Engin Polat'ın tahliye kararından sonra sosyal medya ayağa kalktı!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan yargılanan Dilan ve Engin Polat davasında mahkeme ara kararını açıkladı. Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği davada, mahkeme, tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün için tahliye kararı verdi. 

Tahliye kararı sonrası sosyal medyada vatandaşlar karara isyan etti.

Cemal Enginyurt tahliye kararı sonrası sosyal medya hesabından şu şekilde paylaşım yaptı: 

Türkiye tarihinin en büyük bahis çetesi,dolandırıcılık diyerek 40 yıl ceza iste. İlk mahkemede tahliye ediver,elamanlar çılgınca sevinsin. Can Atalay tutuklu. Murat Ağırel,ölümle tehdit edilsin. Olmayan Adalet seyretsin. Adaletiniz batsın, YAZIKLAR olsun

Fatih Altaylı'da verilen karararı çok sert eleştirerek "Ülkede hak hukuk adalet kalmayınca utanma da kalmıyor ve sonuç bu. Kaldığı yerden devam.  Çünkü tek bildikleri bu.  Çekinme ders alma gibi bir şey söz konusu değil. Çünkü devir bunların ve bunlar gibilerin devri. Baştan aşağı rezillik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.