FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesinde dikkat çeken görüntüler

ABD'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenazesine katılan örgüt mensuplarından bir bölümü yüzlerini gizlemek için büyük bir uğraş sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 23:55
Kaynak: AA
FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesinde dikkat çeken görüntüler

20 Ekim'de öldüğü duyurulan elebaşı Gülen'in New Jersey eyaletinde bulunan Skylands Stadium ismindeki spor kompleksinde cenazesine katılım gösteren FETÖ mensuplarının bir bölümü, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizlemek için uğraştı.

FETÖ elebaşı için yapılacak tören yerinin bilgileri son saatlere kadar gizli tutulurken, saatler öncesinde örgütün WhatsApp gruplarından bilgilendirme gerçekleşti.

Bilgilendirme mesajında, elebaşı Gülen'in cenazesine katılacak örgüt mensuplarına, yanlarına yüzlerini gizleyebilecek eşyalarını almaları önerildi.

Maske, şapka ve gözlük takın

Mesajda, "Maske, şapka ve gözlük takın. TR basını olacak. Güvenlik olacak. QR kodu ile stadyuma giriş yapılacak." İfadesine yer verildi.

Öğlen saatlerinde stadyuma giden FETÖ mensuplarının şapka ve maskelerle yüzlerini kapadığı, açıkta kalan göz bölgelerini de gözlük takarak gizlenmeye çalıştıkları tespit edildi.

Sarı yelekli bazı örgüt mensupları da basın mensuplarını görünce yüzlerini elleriyle gizlemek için uğraştı.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.