İçişleri Bakanlığı güvenlik için toplandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın öldürülmesi olayını değerlendirdiği güvenlik toplantısı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 21:08
Kaynak: AA
İçişleri Bakanlığı güvenlik için toplandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da bugün cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın öldürülmesi olayının da değerlendirildiği güvenlik toplantısının yapıldığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, bakan yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş ve ilgili birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Narin Güran da konuşuldu

Toplantıda, özellikle Narin Güran'ın öldürülmesi olayı başta olmak üzere, narkotik ve asayiş suçlarının ana gündem maddelerini oluşturduğunu belirten Yerlikaya, suç örgütleri ve terör gruplarıyla mücadeleye yönelik kararlılıklarını vurguladı. Yerlikaya, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Güvenlik toplantımızda, başta Narin kızımızın öldürülmesi olayının değerlendirilmesi olmak üzere narkotik ve asayiş suçları ana gündem maddelerimizi oluşturuyor. Örgütlü ya da bireysel suç işleyenlerle, masum insanların canlarına kastedenlerle, çocuklarımıza dokunanlarla, terör örgütleri ve işbirlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, zehir tacirleriyle ve tüm suç odaklarıyla mücadelemizi aralıksız sürdürüyoruz, sürdürmeye de devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.