İstanbul’da ilginç kaza: Gaz ile freni karıştırınca dükkana daldı

İstanbul Kartal'da, gaz ile freni karıştıran sürücü otomobiliyle dükkana daldı. Kazada iş yerinde maddi hasar meydana geldi

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 00:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 00:56
Kaynak: İHA
İstanbul’da ilginç kaza: Gaz ile freni karıştırınca dükkana daldı

Gaz ile fren pedallarını karıştıran bir sürücü, otomobiliyle dükkana daldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde büyük maddi hasar meydana geldi.

Olay, saat 17.30 sularında Orhantepe Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 34 GP 3239 plakalı otomobilin sürücüsü, kavşaktan dönerken gaz ile fren pedallarını karıştırarak aracını yol kenarındaki dükkana sürdü. Kaza sonucunda dükkanın ön cephesinde ciddi hasar oluştu.

Kazanın ardından olay yerine gelen çekici, otomobili dükkandan çıkarırken, polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı. Olay sırasında dükkanda bulunan dükkan sahibi Haki Deri, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yaşlı bir hanımefendi fren yerine gaza basınca dükkanımıza daldı. Dükkanda maddi hasar oluştu. Neyse ki bir can kaybı ya da yaralanma yok. Herkese geçmiş olsun diyelim. İçeride sadece oğlum vardı, ona da bir şey olmadı, çok şükür."

Kazanın şokunu yaşayan çevredeki vatandaşlar ve dükkân sahibi, olayın ardından büyük bir rahatlama yaşadı. Olayda can kaybı veya yaralanma olmaması ise teselli kaynağı oldu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.