TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de futbol coşkusu: Milli maç dev ekranlarda izlenecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, bugün Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile yapacağı karşılaşmayı İzmirlilerin dev ekranlarda izleyebileceğinin müjdesini verdi

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 11:19
Kaynak: GURBET YAVUKLU
İzmir'de futbol coşkusu: Milli maç dev ekranlarda izlenecek

Muhabir- Merve Ağrıç / Ülke genelinde, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile yapacağı karşılaşma büyük bir heyecanla bekleniyor. İzmir’de ise A Milli Futbol Takımının, Portekiz karşılaşması heyecanla karşılanacak. EURO 2024'te F grubu 2'nci haftasında oynanacak bu önemli maçı daha geniş kitlelere ulaştırmak ve coşkuyu paylaşmak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehir genelinde 3 farklı alanda dev ekranlar kurulacak.

MİLLİ TAKIM SAHADA, İZMİRLİLER BİR ARADA!

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başarıyla başladığı EURO 2024 yolculuğunun 2’nci hafta mücadelesi, bugün gerçekleşecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, bu önemli karşılaşmayı dev ekranlarda izleme imkânı sunacaklarını duyurarak İzmirlilere müjde verdi. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve İzmirliler, Karşıyaka Zühtü Işıl Meydanı, Alsancak Gündoğdu Meydanı ve Göztepe Denizaltı Parkı'nda kurulacak dev ekranlardan maçı takip edebilecek. İzmir halkı, A Milli Futbol Takımı'nın yanında olacak ve onları desteklemek için bu üç noktada buluşacak. Bu sayede, futbol coşkusu ve milli ruhun en üst seviyede yaşanması hedefleniyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi veren Cemil Tugay paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Milli Takım sahada, İzmirliler bir arada! 22 Haziran Cumartesi saat 19.00’da A Milli Futbol Takımımızın Portekiz ile karşılaşacağı maçın heyecanını birlikte yaşayalım.”

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.