İzmir Yıldırım Satranç İl Birinciliği turnuvası başlıyor

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İzmir Satranç İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenecek olan 'İzmir Yıldırım Satranç İl Birinciliği' turnuvası, 10 Ağustos’ta başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 13:48
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
İzmir Yıldırım Satranç İl Birinciliği turnuvası başlıyor

Muhabir - Merve Ağrıç / İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İzmir Satranç İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenecek olan 'İzmir Yıldırım Satranç İl Birinciliği' turnuvası, satranç oyuncularını 10 Ağustos 2024 tarihinde Ege Perla Alışveriş Merkezi’nde bir araya getirecek. Turnuva, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) lisansına sahip, 2017 ve öncesi yıllarda doğmuş, Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı sporcuların katılımına açık olacak.

BAŞVURULAR 9 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

Turnuva, İsviçre Sistemi'ne göre 9 tur üzerinden düzenlenecek ve her maçta 3 dakikalık ana süreye 2 saniyelik ekleme yapılacak. Bu hızlandırılmış tempo hem oyuncuların stratejik düşünme yetilerini hem de hızlı karar verme becerilerini test edecek.  Katılım için başvurular, http://www.izmir.tsf.org.tr adresi üzerinden yapılabilecek ve kayıtlar 9 Ağustos 2024 saat 17:00'de sona erecek. Satranç tutkunları ve sporcular için büyük bir fırsat olan bu turnuva, İzmir’in satranç kültürünü daha da ileriye taşıyacak.

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.