Karabağlar Belediyesi'ndan BASİFED ile iş birliği

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş ve BASİFED Yeşil Dönüşüm ile Dijital Dönüşüm Komisyonu üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ile buluştu

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 12:02
Kaynak: BÜLTEN
Karabağlar Belediyesi'ndan BASİFED ile iş birliği

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay ise ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşları kamuya fayda sağlayacak her projede birlikte olmak istediklerini söyledi. Karabağlar’ın bir Türkiye panoraması olduğunu, ülkede yaşanan her sorunun burada da görüldüğünün altını çizen Kınay, “Bu sorunları belediye olarak yalnız başına çözmemiz mümkün değil. Karabağlar’da biz sorunları iş birliği ile çözmek için bugüne kadar birçok protokol imzaladık. BASİFED ile de imzalayacağımız protokolün ardından teknik ekipler bir araya gelerek hangi alanda projeleri hayata geçireceğimizi planlayacaklar. İnsanlara hizmet sunma, dertlerine çare olma noktasında herkes hem fikir olduğu için bu birliktelik ile Türkiye’ye örnek olabilecek projeleri Karabağlar’da hayata geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Karabağlar Belediye Başkanlığı makamında yapılan ziyarette, kente değer katacak ve burada yaşayanların yaşam standartlarını yükseltecek projeleri ortaklaşa hayata geçirmek üzere görüş alışverişinde bulunuldu.

Güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş, iş derneklerini bir araya getiren BASİFED’in geniş bir etki alanına sahip olduğunu vurgulayarak, ortak projelerle kente ve insanlara fayda sağlayacak çalışmaları hayata geçirebileceklerini ifade etti. Karabağlar’ın kentsel dönüşüm gibi birçok ilçe belediyesinin karşılaştığı sorunlara dikkat çeken Güneş, “Bugün burada, bu sorunların çözümünde iş dünyası olarak neler yapabileceğimizi konuşmak için bir araya geldik. Kısa sürede sonuç alabileceğimiz ve insanların yaralarına merhem olabilecek projelerde Karabağlar Belediyemizle iş birliği yapmaya hazırız. Hepimiz bu toplumda yaşıyoruz; dayanışma içinde olarak, birbirimize destek vererek sıkıntılarımızı aşabiliriz. Bu ziyaretle birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.