Katil Semih Çelik'in çantasından ne çıktı?

Cani Semih Çelik 19 yaşındaki iki kızı öldürdükten sonra intihar etmişti. Semih Çelik'in cinayet sırasında yanında bulunan çantasında ne çıktı?

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 15:13
Kaynak: AA
Katil Semih Çelik'in çantasından ne çıktı?

Semih Çelik, kendi evinde önce Ayşenur Halil'i daha sonrada Fatih Edirnekapı Surları'nda İkbal Uzuner'i vahşice katletti.Çelik, Türkiye'nin kanını donduran cinayetlerin ardından intihar etti.

Kamera görüntülerinde Çelik'in Ayşenur Halil'i öldürdükten sonra Edirnekapı'daki surlara geldiği görülüyor. Görüntülerin devamında İkbal Uzuner'in de surlara geldiği ve yukarı çıktığı görülürken; siyah renkte kıyafetler giyinen Çelik'in siyah çantası da dikkat çekti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberdeki iddiaya göre çantanın içerisinde Semih Çelik'in kasaplık yaptığı dönemde kullandığı ve sürekli odasında sakladığı bıçak seti vardı. Hatta Çelik'in babası ifadesinde bu bıçak setiyle ilgili "Kasapta çalışırken aldığı bıçakları odasında tutardı. Dokunmak istediğimizde ise sinirlenip dokunmamıza izin vermezdi" demişti.

Çantanın içerisinde ayrıca bir urganın da bulunduğu öne sürüldü. Çantada bulunan bıçak seti ve ip, Çelik'in cinayeti önceden tasarladığı iddiasını güçlendirdi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.