Köprü ve otoyol ücretlerine zam geleceği iddiasına DMM’den yanıt geldi

1 Temmuz itibariyle köprü ve otoyol ücretlerine zam yapılacağı iddiaları üzerine Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM) bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 16:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
Köprü ve otoyol ücretlerine zam geleceği iddiasına DMM’den yanıt geldi

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medyada dolaşan 1 Temmuz itibariyle köprü ve otoyol ücretlerine zam geleceği iddiaları üzerine harekete geçti. Merkez, köprü ve otoyol ücretlerinde son güncellemenin 15 Mayıs 2024 tarihinde yapıldığını hatırlatarak, söz konusu iddiaların asılsız olduğunu duyurdu Merkez tarafından yapılan açıklamada, "Bahse konu paylaşımların aksine, 1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde herhangi bir güncelleme yapılmamıştır" ifadelerine yer verildi.

DMM: Herhangi bir zam yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin "X" hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bazı sosyal medya hesaplarından, '1 Temmuz itibarıyla yeni köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretleri' iddiasıyla paylaşılan fiyat listeleri doğru değildir. Bahse konu paylaşımların aksine, '1 Temmuz itibarıyla köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde' herhangi bir güncelleme yapılmamıştır. 15 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uygulanan geçiş ücretleri, Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesinde kamuoyuna açık bir şekilde yer almaktadır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.