Küçük kız Narin Güran olayında yeni gelişme: Amcası gözaltına alındı!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 11 gündür aranan kayıp 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili yürütülen soruşturmada amcası Salim Güran gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2024 13:45
Kaynak: HABER MERKEZİ
Küçük kız Narin Güran olayında yeni gelişme: Amcası gözaltına alındı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinde Kur’an kursuna giden Narin Güran, eve geri dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aramaya başladı. Yaptıkları aramalardan sonuç alamayan aile, aynı gün içerisinde akşam 20.00 saatlerinde jandarma karakoluna gitti ve kızı için kayıp ihbarında bulundu.

kayıp çocuk narin güran'ın amcası gözaltına alındı

İhbar üzerine Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı'ndan ekipler, Jandarma Özel Harekat ve JASAT timleri, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi, ayrıca sağlık ve AFAD ekipleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin su altı arama ekipleri ve ilçe belediyelerinin arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

kayıp çocuk narin güran'ın amcası gözaltına alındı

AMCASI GÖZALTINA ALINDI

Arama çalışmaları hız kesmeden devam ederken Diyarbakır Başsavcılığı tarafından 11 gündür kayıp olan küçük kızın kaybolmasına ilişkin soruşturma sürüyor. Ekipler tarafından tüm aile çapraz sorguya alınarak en ufak bir ipucuna ulaşmaya çalışıyor. Soruşturma kapsamında sıcak gelişme olarak Narin Güran’ın amcası Tavşantepe Mahallesi muhtarı Salim Güran, gözaltına alındı. Aynı zamanda Narin’in babası ve annesinden alınan DNA örnekleri şüpheli ile karşılaştırılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.