MasterChef’te Nigar ve Hakan arasında gerilim sürüyor: Eşi mesaj atmış

MasterChef Türkiye’de yarışmacılardan Nigar ve Hakan arasındaki gerilim artarak devam ediyor. Hakan, Nigar’ın eşinin kendisine mesaj attığını ve tehdit edildiğini iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 11:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
MasterChef’te Nigar ve Hakan arasında gerilim sürüyor: Eşi mesaj atmış

MasterChef Türkiye’nin yeni bölüm fragmanında Nigar ve Hakan arasında mesaj krizi gündeme geliyor. Bir süredir programda sürekli olarak ikili polemiğe giren Nigar ve Hakan arasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz hafta Hakan’ın eleme potasına oyun kazandığı halde Nigar’ı göndermesinin üzerine, Nigar göz yaşlarını tutamamıştı. Gelecek bölümün fragmanında ise Hakan, Nigar’ın eşinin kendisine mesaj attığını ve tehdit edildiğini söyledi.

‘ONU EVİNDEN ALDIRACAĞIM’ SÖYLEMLERİ

MasterChef yarışmacısı Hakan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Nigar’ın kendisini tehdit ettirdiğini iddia etti. Hakan paylaşımında, “Dün gelen linçler, tehditlerden ve küfürlerden sonra sessiz kalmayı tercih ettim. Program olay örgüsü ile izleyenler benim Nigar hanımı neden potaya yolladığımı anlayabilirler. Nigar hanımı potaya yollamamdaki en büyük sebep beni tehdit ettirmesidir. Hem programda alenen tehdit edip daha sonra da eşinden gelen tehdit minvalindeki mesajlar ve 'Onu evinden aldıracağım' söylemleri yüzünden potaya yolladım. Bu zamana kadar yaptığı haksızlıklar, beni sürekli zan altında bırakması ve yalan söylemesi üstüne beni alenen tehdit etmesi bu tutumu sergilememdeki en büyük sebep. Program ile hiçbir alakası olmayan eski zor günleri ajitasyon yaparak anlatması da cabası." ifadelerine yer verdi.

hakan

YASAL SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ

MasterChef yarışmacısı Nigar ise Hakan’ın açıklamalarına cevaben sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu ve “Hakan’ın onu tehdit ettirdiğimizi kanıtlamasını bekliyorum.” dedi. Nigar paylaşımının devamında, “Eşimin Hakan’a attığı mesajı bir sonraki storyde paylaşıyorum. Bu mesaj dışında hiçbir şekilde kendisiyle ailemden kimse iletişime geçmemiştir. Geçtiyse kanıtlasın buyursun! Tüm arama ve mesaj dökümlerini paylaşmasını bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Nigar sözlerine, “Ortaya iftira atıp kaçmalarından artık bıktık. Kimsenin karısını kızını ekran başında küçük düşürerek sessiz kalmalarını bekleyemezsin. Buyrun mesajı paylaşıyorum. Yanlış bir şey yapmadık. Bu baskılardan artık ailece yorulduk. İftiraları sebebiyle yasal süreç başlatacağımızı bildiririm.” şeklinde devam etti.

SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM

Nigar, paylaşımının devamında eşinin Hakan’a attığı mesajın ekran görüntüsünü paylaştı ve “Eşimin attığı sözde tehdit mesajı! İnsanların karısını televizyon karşısında rencide ederek bu duruma getiremezsiniz. Kim olsa aynısını hatta daha beterini yapardı. Çizgimizden çıkmadan kalitemizi bozmadan yarışmaya çalıştıkça insanları kışkırttı. İddialarını kanıtlamazsa mahkemede derdini anlatsın.” açıklamasında bulundu.

Paylaştığı ekran görüntüsünde Nigar’ın eşinin Hakan’a, “Merhaba ben Nigar’ın kocasıyım, sen benim iki tane genç kızımı ağlattın. Seni asla unutmayacağım.” şeklinde bir mesaj attığı görüldü.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.