MGM'den İzmir için yağış uyarısı        

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan verilere göre, İzmir’de 10 Eylül Salı ve 11 Eylül Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 12:25
Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ
MGM'den İzmir için yağış uyarısı        

Muhabir - Merve Ağrıç / Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan verilere göre, İzmir’de önümüzdeki salı ve çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. 10 Eylül Salı günü ve 11 Eylül Çarşamba günü etkili olacak yağışla beraber İzmir’de önümüzdeki hafta içi hava sıcaklıkları düşecek. Bu yağışlarla beraber vatandaşların, kent genelinde oluşabilecek su baskınlarına ve olası olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları ve özellikle trafiğe çıkarken dikkatli olmaları önem taşıyor.

İZMİR İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

İzmir’de eylül ayının gelmesiyle beraber hava sıcaklıklarında değişiklikler gözlemlenmeye başladı. Özellikle önümüzdeki hafta içi beklenen yağışlarla beraber sonbahar etkisi göstererek havaların biraz daha serinlemesine yol açacak. Bu kapsamda MGM tarafından yayımlanan verilere göre, İzmir’de bugün (7 Eylül Cumartesi) dahil 5 günlük hava tahmini ise şöyle;

7 Eylül Cumartesi günü, güneşli bir hava hâkim olurken en düşük sıcaklık 24, en yüksek sıcaklık 35 derece olacak.

8 Eylül Pazar günü, hava sıcaklıkları birkaç derece düşecek. Hava parçalı bulutlu olacak ve en düşük sıcaklık 23, en yüksek sıcaklık 32 derece olacak.

9 Eylül Pazartesi günü, en düşük sıcaklık 22 derece, en yüksek sıcaklık 31 derece olacak. Aynı zamanda gün içinde parçalı bulutlu bir hava olacak.

10 Eylül Salı günü, en düşük sıcaklık 22, en yüksek sıcaklık 32 derece olurken gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakım olacak.

11 Eylül Salı günü, en düşük sıcaklık 23, en yüksek sıcaklık 32 derece olurken yine gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hâkim olacak.  

Kaynak: MUHABİR MERVE AĞRIÇ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.